top of page

Міжнародна інтеграція: Workshop (1-й день)

Оновлено: 24 черв. 2023 р.

Сьогодні взяли участь у Workshop «Переосмислення досліджень гуманітарних і соціальних наук у час невизначеності: вплив війни Росії проти України – війна Росії в Україні як відправна точка для переосмислення гуманітарних і соціальних наук», який проводиться під науковим керівництвом Prof. Dr. Margarita Balmaceda (Harvard University, США) та Prof. Dr. Andreas Bedenbender (University Wuppertal, Німеччина) (https://www.wiko-greifswald.de/programm/allgemeines/veranstaltungskalender/veranstaltung/n/rethinking-humanities-and-social-sciences-research-at-a-time-of-uncertainty-the-impact-of-russias-war-against-ukraine-russlands-krieg-in-der-ukraine-als-ausgangspunkt-fuer-ein-umdenken-in-den-geistes-und-sozialwissenschaften-153463/).

У перший день заходу прослухали лекцію «Rereading Russian Energy Chains under the Thunder of War», після якої відбулося обговорення та презентація серії книг Prof. Dr. Margarita Balmaceda. Захід проходив англійською мовою, але Prof. Dr. Margarita Balmaceda прекрасно володіє, серед багатьох інших, також і українською мовою. Ця подія справила на нас велике враження: ми поспілкувались рідною мовою, донесли широкому загалу наше бачення проблеми та знайшли нового справжнього друга України!


На фото: Prof. Dr. Olena Kotykova, Prof. Johanna U Ericson, Prof. Dr. Margarita Balmaceda, Prof. Dr. Andreas Bedenbender



bottom of page