top of page

Міжнародна інтеграція: Лекція

Сьогодні прослухали лекцію «Про поточну ситуацію з демократією в Європі та за її межами – кризи та шляхи вирішення», яку провела Prof. Dr. Brigitte Geißel(https://www.wiko-greifswald.de/programm/allgemeines/veranstaltungskalender/veranstaltung/n/zur-aktuellen-lage-der-demokratie-in-europa-und-beyond-krisen-und-loesungen/). Не зважаючи на той факт, що лекція була представлена німецькою мовою, за наданим лекторкою посиланням інформація була доступна також англійською. Крім того, вдале представлення більшої частини інформації у вигляді інфографіки сприяє кращому розумінню.

За результатами трьох прослуханих лекцій хочемо відзначити деякі особливості щодо їх організації та проведення, які вважаємо було корисно запровадити в Україні.

1. Усі лекції оприлюднюються Alfried-Krupp-Kolleg Greifswald декількома способами: на офіційному сайті; на стендах в усіх холах Alfried-Krupp-Kolleg Greifswald; через прес-релізи (на фото).

2. Лекції можна слухати як офлайн, так і онлайн: лекція транслюється (з використанням платформи Zoom) у прямому етері. Усі слухачі можуть задати питання як усно, так і письмово.

3. Усі лектори – це відомі у своїй сфері науковці, які колись були стипендіатами Alfried-Krupp-Kolleg Greifswald. Тобто Alfried-Krupp-Kolleg Greifswald запрошує видатних своїх випускників до читання гостьових лекцій.

4. Усі лекції обов’язково модеруються, щоб доповідач міг зосередитись виключно на лекції.

5. Переважно лекції доступні двома мовами – рідною мовою лектора та, обов’язково, англійською.




bottom of page