top of page

Участь у роботі експертних груп для проведення акредитаційних експертиз освітніх програм

З січня 2020 року голова правління, професорка Олена Котикова входить до пулу експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти за спеціальностями 051 Економіка та 073 Менеджмент. За цей період Олена Іванівна взяла участь у роботі експертних груп для проведення акредитаційної експертизи з п’яти освітніх програм зі спеціальності 073 Менеджмент у Національному університеті «Одеська морська академія», Львівському національному аграрному університеті, Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті, Київському національному торговельно-економічному університеті та Луганському національному аграрному університеті.

Проведення акредитаційних експертиз освітніх програм – відповідальний та складний процес. Саме тому, так приємно чути подяку за проведену роботу під час експертизи. А теплі слова вітання вселяють надію, що праця експертів не марна!


PS. Від Олени Котикової

«Колеги, дякую за теплі слова! Щиро вітаю вас з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю вам радості, здоров'я, добробуту і благополуччя.

З вдячністю та найкращими побажаннями, Олена Котикова»


bottom of page