top of page

СПІВПРАЦЯ З AGRICULTURE, NUTRITION & HEALTH ACADEMY (LONDON, UNITED KINGDOM)

Одним із завдань ГО «Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив» є підтримка вільного обміну досвідом, знаннями, спеціалістами та інформацією у сфері європеїзації освіти та науки. На виконання цього завдання та з метою підвищення професійної кваліфікації, освітнього рівня, знань та досвіду членів організації голова правління Олена Котикова та член правління Микола Бабич з 09 червня 2020 року є членами Agriculture, Nutrition & Health Academy (ANH).

Академія сільського господарства, харчування та здоров'я (ANH) – це глобальна дослідницька мережа сільського господарства та харчових систем для поліпшення харчування та здоров'я, яка слугує платформою для навчання та обміну досвідом.

Академія ANH є частиною трьох робочих напрямків програми IMMANA. Вона спрямована на сприяння обміну та адаптації методів та показників, розроблених за допомогою грантів та стипендій IMMANA, а також зацікавлена в широкому партнерстві, яке прагне сприяти спільноті дослідників та користувачів досліджень, що працюють на перетині систем сільського господарства та харчування, харчування та здоров'я. Академія ANH заснована спільно з Лондонським центром комплексних досліджень у галузі сільського господарства та охорони здоров’я (London Centre on Integrative Research in Agriculture and Health – LCIRAH), науково-дослідною програмою IMMANA та CGIAR з питань сільського господарства для харчування та здоров'я (IMMANA and CGIAR's Research Program on Agriculture for Nutrition and Health – A4NH).

Переконані – така співпраця сприятиме ефективній реалізації Проєкту Програми Erasmus+ SUPPA – Jean Monnet Associations «Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування».


bottom of page