top of page

Популяризація Програми Еразмус+ у 2021 році

Команда проєкту Еразмус+ "TheEuropean experience of forming a food security system based on principles of sustainable agricultural land use development" (ГО «Регіональний центр європейський освітньо-наукових ініціатив») продовжує популяризувати ідеї Програми Еразмус+ серед молоді. Цього року ми, нажаль, не змогли долучитись до флешмобу у жовтні – проводимо презентацію Програми Еразмус+ 2021 році у листопаді.

У Миколаївському національному аграрному університеті професоркою Оленою Котиковою року 9 листопада для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр (спеціальності Облік і оподаткування) була представлена презентація "Програми ЄС Еразмус+: можливості для здобувачів вищої освіти".

Під час презентації студенти дізнались про переваги мобільності та результати проєктів Еразмус+. Мета заходу полягала у пропагуванні європейських цінностей та стимулювання здобувачів усіх рівнів залучатись до реалізації програм Еразмус+.

Такий захід у цьому році особливо важливий з огляду на зміни, які відбулись, по вже звичним для нас напрямам та необхідність роз’яснення інформації щодо нових можливостей, які відкрились для здобувачів вищої освіти за Програмою Еразмус+ у 2021 році.

PS. Дякуємо Національному Еразмус+ офісу в Україні за організаційну підтримку відео-привітання від Представництва ЄС в Україні.


bottom of page