top of page

Міжнародна інтеграція: стажування у Otto-Friedrich-Universität Bamberg

З 5 серпня 2022 року по 31 березня 2023 року ми мали виняткову можливість пройти стажування у одному з найкращих університетів Німеччини Otto-Friedrich-Universität Bamberg.

Метою стажування є професійне навчання, яке є особливо корисним для подальшої професійної діяльності, налагодження співпраці між Німеччиною та Україною та сприяння досконалості у вищій освіті. Стажування включає наступні компоненти: відвідування інтенсивних курсів німецької мови; участь у підготовці проекту Erasmus+ Cooperation Partnerships 2023; підтримка у започаткуванні співпраці з університетом в Україні; продовження власних досліджень з використанням ресурсів Університету Бамберга (бібліотека, офіс, програмне забезпечення).

Ми щиро дякуємо керівникам програми стажування Dr. Silvia Annen (завідуюча кафедрою бізнес-освіти), Prof. Dr. Karl-Heinz Gerholz (декан факультету соціальних наук, економіки та бізнес-адміністрування) та всьому колективу соціальних наук, економіки та бізнес-адміністрування.

Окремі слова подяки Alexandra Wolf та команді міжнародного офісу, які протягом усього часу нашого перебування в Otto-Friedrich-Universität Bamberg завжди були готові підтримати допомогти та надавали допомогу з будь-яких питань: від академічних та організаційних до побутових.


Завжди пам’ятатимемо Вашу підтримку та допомогу, друзі!



Otto-Friedrich-Universität Bamberg_internship confirmation_Olena Kotykova
.pdf
Завантажити PDF • 179KB

Otto-Friedrich-Universität Bamberg_internship confirmation_Olena Kotykova
.pdf
Завантажити PDF • 179KB


bottom of page