top of page

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ ГО В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ЕРАЗМУС+ EFOSDAL

Оновлено: 23 лип. 2020 р.

Голова правління ГО «Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив» Олена Котикова та член правління Микола Бабич взяли участь у Agriculture, Nutrition and Health Academy Week Research Conference, яка проходила дистанційно у режимі онлайн з 30 червня по 2 липня 2020 року.

Конференція організована Agriculture, Nutrition & Health Academy (ANH) та проходить щороку. Цього року проходила вже п’ята конференція, що об’єднує спільноту дослідників, практиків та політиків з усього світу, які працюють у сфері сільського господарства, харчування та охорони здоров'я, з метою сприяння обміну знаннями, інноваціями та навчання (навчальні лабораторії).

Під час дискусії розглядались важливі проблеми, серед яких:

ü Reflections on inequality, nutrition and health (Роздуми про нерівність, харчування та здоров'я);

ü Ag-nutrition implementation science studies (Наукові дослідження впровадження агро-харчування);

ü Political and economic dynamics of nutrition and health (Політична та економічна динаміка харчування та здоров'я);

ü Food safety (Продовольча безпека);

ü Agriculture, nutrition and health in the time of COVID-19: Challenges and priorities for research and practice (Сільське господарство, харчування та здоров'я в часи COVID-19: виклики та пріоритети для досліджень та практики);

ü Food environments and markets (Галузь продовольства та ринки);

ü Innovative approaches (Інноваційні підходи);

ü Developing guidance for conducting RCTs in agriculture, nutrition, and health (Розробка керівних принципів щодо проведення РКД в сільському господарстві, харчуванні та охороні здоров'я);

ü Animal source foods (Продукти тваринного походження);

ü Macro-level interventions (Втручання на макрорівні);

ü Climate, seasonality and spatial studies (Клімат, сезонність та просторові дослідження).

Щиро дякуємо академії АNH, доповідачам та фасилітаторам за високий рівень організації та проведення заходу! Широкий спектр розглянутих проблем та можливість отримати фідбек за власними розробками значно збагатила досвід учасників Програми Erasmus+ SUPPA – Jean Monnet Associations «Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування» та надихнула на нові ідеї.




bottom of page