top of page

Звіт за результатами засідання круглого столу


звіт ГО
.pdf
Download PDF • 686KB

Звіт за результатами засідання круглого столу

«Формування продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування»


 

В рамках реалізації грантового проєкту Erasmus+ SUPPA – Jean Monnet Associations «Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування» 29 травня 2020 року ГО «Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив» проведено круглий стіл на тему «Формування продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування».

Захід проведено вчасно та відповідно до фаз та етапів реалізації програми.

У круглому столі взяли участь представники академічної спільноти (10 чол./45%, з яких яких 6 PhD та 4 професори), студентства (9 чол./41%, з яких 3 магістра, 3 бакалавра та 3 аспіранти), громадських організацій (8 чол./36%) та об’єднаних територіальних громад (3 чол./14%) різних регіонів України (Тернопільської, Чернівецької, Харківської, Одеської, Миколаївської та Полтавської областей), що відповідає запланованим за кількістю та якісним складам фокус-групам.

Найбільший інтерес на етапі оголошення дискусійних питань, що виносились на розгляд учасників круглого столу, викликала тема «Сучасний стан продовольчої безпеки: Україна та країни ЄС», яку обрали 40% респондентів.

Результати опитування свідчать про високий рівень зацікавленості даною проблемою у суспільстві: на питання «На скільки корисною була для Вас участь у заході» 17 чол. (89,5%) поставили найвищу оцінку – 5 балів, 2 чол. (10,5%) – 4 бали.

Зауважень до процедури ведення круглого столу не було, від трьох респондентів надійшли пропозиції щодо уточнення (доповнення, конкретизації) окреслених на заході проблем продовольчої безпеки та один респондент надав пропозиції можливих підходів до формату обговорення.


Дякуємо усім, хто долучився до участі у круглому столі!


Сподіваємось на співпрацю у подальшому.

bottom of page