top of page

Засідання секції №2 Міжнародної науково-практичної конференції

У другому секційному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції «Сталий розвиток сільського господарства – основа продовольчої безпеки України», яке проходило 21 січня 2022 року (11:00-12:00), взяли участь 58 учасників.

Спікерами на другому секційному засіданні виступили:

Ольга Сікачина, заступник директора департаменту статистики сільського господарства та навколишнього середовища Державної служби статистики України (Київ, Україна) з доповіддю «Інструменти формування та інформаційне забезпечення продовольчої безпеки»;

Олексій Альбещенко, кандидат економічних наук, головний спеціаліст відділу ефективного використання виробничих ресурсів та розвитку підприємництва управління економіки та інвестицій Миколаївської міської ради, кандидат економічних наук (Миколаїв, Україна) з доповіддю «Державна політика в сфері формування продовольчої безпеки та забезпечення сталого розвитку сільськогосподарського землекористування». Через об’єктивні причини – оголошення про замінювання будівлі Миколаївської міської ради – Олексій Альбещенко не зміг доповідати на засіданні, його доповідь представлена у прикріпленому файлі;

Олег Пилипенко, голова Шевченківської сільської ради (Миколаїв, Україна) з доповіддю «Підприємництво в сільській місцевості в контексті подолання бідності».

З доповідями спікерів можна ознайомитись у прикріпленому файлі. Відеоматеріали секційного засідання розміщено за посиланням https://bit.ly/3wrUTNK.



Секція 2_презентації спікерів
.pdf
Download PDF • 1.63MB

bottom of page