top of page

Запрошуємо до участі у семінарі «Цілі сталого розвитку в Україні: ЦСР2» по програмі Еразмус+

Відповідно до програми Erasmus+ Jean Monnet Support to Associations «The European experience of forming a food security system based on principles of sustainable agricultural land use development» у квітні-травні 2021 року передбачено проведення семінару «Цілі сталого розвитку в Україні "Подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства"» (Sustainable Development Goals in Ukraine “End hunger, achieve food security and improved nutrition and promote sustainable agriculture).

Для проведення семінару членами робочої групи розроблено дидактичні матеріали «Продовольча безпека та стале сільське господарство» (Food security and sustainable agriculture), якими можна ознайомитись у розділі Еразмус+. При підготовці дидактичних матеріалів використано інформацію, отриману членами робочої групи під час проходження стажування в Чехії та Польщі.

До участі у семінарі запрошуються здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти спеціальностей гуманітарного спрямування.

У зв’язку з посиленням карантинних обмежень у Миколаївській області семінар відбудеться у форматі онлайн. З детальною інформацією щодо строків проведення та програми семінару можна ознайомитись за лінком https://moodle.mnau.edu.ua/course/view.php?id=2466.


До зустрічі на семінарі!


bottom of page