top of page

ЕРАЗМУС+

Зустріч координаторів проєктних команд-переможців конкурсу Програми Еразмус+ Жан Моне в Брюсселі


19 листопада 2019 р. в м. Брюссель, Бельгія з нагоди 30-ї річниці діяльності Жана Моне відбулась конференція «Дослідження ЄС у цифрову епоху», організованої Виконавчим агентством ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA).

ГО «Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив», яка у 2019 отримала співфінансування від ЄС на реалізацію проєкту «Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування», на заході представили координатор проєкту Олена Котикова та виконавець проєкту Микола Бабич.

Підтримка розвитку цифрових компетенцій через освіту – один із головних пріоритетів Комісії ЄС – є головним трендом розвитку освітніх систем майже в усіх країнах світу і відповідає сучасним запитам закладів освіти усіх рівнів в Україні.

Дискусія була зосереджена на проблемах діджиталізації в освіті:

викладання в Європі в епоху цифрових технологій;проєкти Жана Моне в галузі цифрових досліджень;план дій Європейської Комісії в галузі цифрової освіти; соціально-економічні та правові наслідки діджиталізації. Результатом обговорення будуть нові проєкти Програми Еразмус+, реалізація яких сприятиме розбудові діджиталізації освіти в Україні.


Дякуємо організаторам заходу!
bottom of page