top of page

Допомога іноземних організацій українським науковцям та студентам – University of Kassel

Сьогодні познайомились ще з одним університетом у Німеччині. Це знайомство – дуже знакова для нас подія, адже University of Kassel має Касельський інститут сталого розвитку (Kassel Institute for Sustainability https://www.uni-kassel.de/forschung/kassel-institute-for-sustainability/startseite). В University of Kassel також один з найбільших факультетів органічних сільськогосподарських наук (Faculty of Organic Agricultural Sciences https://www.uni-kassel.de/fb11agrar/en/sections-/-facilities). Факультет включає три великі департаменти, до яких входить департамент екологічних, соціальних та харчових наук (Economic, social and food sciences), та нараховує 22 відділи.

Нам пощастило поспілкуватись з керівником відділу міжнародної аграрної політики та екологічного управління (International Agricultural Policy and Environmental Governance) – Prof. Andreas Thiel. В процесі розмови знайшли багато спільних та цікавих тем, тож домовились про особисту зустріч для їх детального обговорення вже безпосередньо University of Kassel. Специфіка факультету та відділу цілком відповідає нашій тематиці наукових досліджень, тож ми з нетерпінням чекаємо на зустріч!


Фото факультету органічних сільськогосподарських наук з сайту University of Kassel (https://www.uni-kassel.de/fb11agrar/profil)



bottom of page