top of page

Допомога іноземних організацій українським науковцям та студентам – University of Hohenheim

Кожне наше нове знайомство з університетами в Німеччині відкриває для абсолютно нові ідеї і постійно приємно нас дивує. Не став винятком University of Hohenheim. Наприклад, University of Hohenheim розробив платформу веб-сайт пошуку нагород University of Hohenheim з конкурсів сталого розвитку (https://csr-award-finder.uni-hohenheim.de/website_uni_hohenheim/). Сайт призначений для інтерактивний пошуку нагород в галузі сталого розвитку для компаній Німеччини від ферм до зоопарків. База даних містить сайту містить понад 150 конкурсів зі сталого розвитку, які відзначають відмінні показники сталого розвитку компаній. Це чудова ідея не лише для пропагування ідей, але й можливості реальної винагороди для тих компаній, які додержуються принципів сталого розвитку.

В University of Hohenheim нас зацікавив Інститут аграрної політики та ринків (Institute of Agricultural Policy and Markets https://www.uni-kassel.de/fb11agrar/en/sections-/-facilities). Інститут включає чотири департаменти, до яких входить департамент аграрних ринків (Department of Agricultural Markets). Знайомство з керівником департаменту аграрних ринків (Department of Agricultural Markets) Prof. Sebastian Hess відбулось онлайн і пройшло в невимушеній дружній атмосфері. Ми обговорили можливі напрями співпраці, оскільки наші теми досліджень мають багато спільних питань. Prof. Sebastian Hess ласкаво запросив нас на особисту зустріч до University of Hohenheim, на яку ми вже з нетерпінням чекаємо!


Фото Інституту аграрної політики та ринків з сайту University of Hohenheim (https://marktlehre.uni-hohenheim.de/en/63320)



bottom of page