top of page

Допомога іноземних організацій українським науковцям та студентам – IAMO

Сьогодні познайомились ще з одним університетом у Німеччині, який активно допомагає українським науковцям та студентству, – Leibniz Institute of Agricultural Development in Transition Economies (IAMO https://www.iamo.de/en/). Цей заклад дуже близький нам щонайменше з двох причин, які добре зрозумілі з його назви, – Інститут розвитку сільського господарства імені Лейбніца в країнах з перехідною економікою: інститут аналізує економічні, соціальні та політичні процеси змін у сільськогосподарському та харчовому секторі, а також у сільській місцевості. Географічний фокус охоплює ЄС, що розширюється, перехідні регіони Центральної, Східної та Південно-Східної Європи, а також Центральну та Східну Азію.

На сайті IAMO є окрема сторінка «Новини України» (https://www.iamo.de/en/press/news-on-ukraine/), на якій розмішено останні публікації Інституту про війну в Україні.

Нам пощастило поспілкуватись з керівником департаменту аграрної політики (Department Agricultural Policy) – Prof. Dr. Thomas Herzfeld. Зважаючи на специфікацію Інституту та департаменту ми знайшли багато дотичних тем для наших спільних наукових досліджень, тож домовились про наступну зустріч для їх детального обговорення.


Фото з офіційної сторінки IAMO у Facebook (https://www.facebook.com/iamoLeibniz/?locale=de_DE)



bottom of page