top of page

Допомога іноземних організацій українським науковцям – Otto-Friedrich-Universität Bamberg.

Перша людина, з якою ми почали спілкування в Університеті Бабмберг, була Alexandra Wolf з міжнародного офісу. Alexandra дуже щира та добра людина - вона дійсно піклується про усіх, хто прибуває до Університету Бамберг, й завжди готова допомогти у вирішенні будь яких питань. Ми високо цінуємо наші особисті дружні стосунки з Alexandra!

На момент нашого прибуття до Бамбергу Університет вже опікувався долями трьох наших колег з України. Інформацію для науковців та студентів з України розміщено на сайті університету https://www.uni-bamberg.de/hilfe-fuer-die-ukraine/fuer-forschende/#c545720.

Наша наукова співпраця з колегами Університету Бамберг та стажування проходить під керівництвом Dr. Silvia Annen (завідуюча кафедрою бізнес-освіти) та Prof. Dr. Karl-Heinz Gerholz (декан факультету соціальних наук, економіки та бізнес-адміністрування). Ми щиро дякуємо Prof. Dr. Karl-Heinz Gerholz, Prof. Dr. Silvia Annen та дружньому колективу факультету соціальних та економічних наук Університету Бамберг за дружній прийом, підтримку та допомогу!

На фото: голова правління ГО Dr. OlenaKotykova, представниця міжнародного відділу Alexandra Wolf.



bottom of page